creditcard

Een hotel Luik boeken zonder creditcard

Hoe boek je zonder kredietkaart een hotel in Luik? Dat is makkelijker dan je denkt. We laten hieronder zien welke mogelijkhijden er zijn om in Luik en andere steden een hotelkamer te boeken zonder creditcard. Het is natuurlijk wel gemakkelijk om met een creditcard te werken, maar er zijn ook genoeg redenen te bedenken waarom je dit niet kan of wil doen. In dat geval is het dan handig om te weten welke opties je wel hebt om toch te boeken. Een bekende optie is natuurlijk het betalen bij aankomst. In dat geval doe je een boeking en reken je ter plekke af, bijvoorbeeld in cash. Er zijn voldoende hotels die het geen probleem vinden om vast een kamer voor je te reserveren, terwijl je pas betaalt op het moment dat je er zal aankomen.

Gebruikmaken van internetbankieren

Een andere manier om in Luik een hotel boeken zonder creditcard is door gebruik te maken van internetbankieren. Je kunt dat onder andere doen door iDeal te gebruiken. Je kunt dan gewoon vanaf je eigen bank direct het geld overschrijven bij je boeking. In dat geval heb je dus ook geen creditcard nodig. Met als voordeel dat je dus ook geen rente over het krediet hoeft te betalen. Wel is het natuurlijk zo dat je dan wel al het bedrag klaar moet hebben staan op je bankrekening. Er zijn naast deze bekende methode van bankieren ook nog andere opties om voor te gaan. Zo kan je dus ook zorgen dat je je boeking gewoon kan betalen.

Moderne digitale betaalmethoden gebruiken

Een hotel in Luik boeken met iDeal of Bancontact hoeft helemaal niet lastig te zijn. Een alternatief is bijvoorbeeld het gebruik van moderne betaaldiensten die online te gebruiken zijn. Je kunt denken aan PayPal of aan Klarna. Ook kan je denken aan de vele e-wallets die tegenwoordig online te gebruiken zijn. Daar moet je dan wel eerst geld op zetten. Wel is het zo dat steeds meer hotels en diensten de mogelijkheden bieden om via deze weg af te rekenen. Ook hiervoor geldt dat je dan geen probleem hebt met het opbouwen van krediet. Dat is wat voor veel gebruikers als het grote voordeel wordt gezien als het gaat om bijvoorbeeld het boeken van een hotel in Luik.

Betalen bij vertrek

Tot slot kan je natuurlijk ook nog gewoon betalen bij vertrek. Een hotelkamer boeken in Luik bij veel aanbieders gewoon mogelijk zonder dat je bijvoorbeeld een aanbetaling hoeft te doen. Wanneer je past betaalt bij vertrek, dan kan je er zeker van zijn dat je kan betalen op de manier die het best bij jou past. Dat kan bijvoorbeeld met een pinpas zijn. Of je betaalt in cash, zoals je dat ook kan doen wanneer je betaalt direct bij aankomst. Wanneer je het geld gewoon klaar hebt staan of klaar hebt liggen, dan is het op deze wijze snel geregeld. Dat is wat je uiteindelijk wel ook het liefst wilt wanneer je gaat boeken.