Last minutes

Last minutes zijn een goedkope manier om op vakantie te gaan. Je kunt bijvoorbeeld al voor 400 euro op vakantie gaan voor een week naar Spanje, Griekenland, Turkije, Marokko of Portugal.

Een dergelijke vakantie heeft voor- en nadelen. Een voordeel is dat je heel goedkoop op vakantie kunt gaan en zo een 10% tot 60% kunt besparen. Het nadeel is dat je weinig tijd hebt om je voor te bereiden. Zoals het woord het al zegt de vakanties worden op de laatste minuut aangeboden. Je moet dus wel bereid zijn om snel je koffers in te pakken en op vakantie te gaan.

Griekenland

Last minute Griekenland

Vooral de last minute Griekenland zijn heel goedkoop. Door de huidige situatie in Griekenland is het al goedkoop om een gewone vakantie naar Griekenland te boeken en dankzij de last minute word het nog goedkoper. Griekenland is dan ook een geweldige vakantiebestemming deze zomer. Het weer is warm en je hebt duizenden kilometers aan stranden. Je kunt naar een plek gaan waar de massatoerisme heerst of je kunt een rustig plekje uitzoeken. Met al het strand dat Griekenland heeft, is er keuze genoeg. Je kunt bovendien ook nog eens de historische stad Athene bezoeken.

Spanje en Portugal

Spanje en Portugal zijn buurlanden van elkaar en beide zeer gewild onder de Europese toeristen. Iedere jaar trekken er weer veel Nederlanders richting Spanje of Portugal. Last minute Spanje en Portugal zijn dan ook heel erg gewild. Je zult vooral moeite hebben met het vinden van last-minute Spanje, omdat er elke zomer veel jongeren naartoe gaan. Die hebben vaak meer verstand van het internet en weten Spanje snel op te sporen. Voor last minute Portugal zul je meer kans hebben, omdat Portugal vaker koppels en families aantrekt. Het heeft mooie landschap en stranden, maar staat niet bekend om het feesten. Last minute Portugal staan vooral bekend om het lekkere eten en fantastische sfeer.

Verre vakantie

Wil je wat verder reizen en naar een exotische land vertrekken? Dan is wellicht Marokko de ideale vakantie. Met Marokko kun je dit eeuwenoude land bezoeken waar nog een koning regeert. Het is een volledig andere cultuur en het winkelen in de markten van Casablanca is een ervaring die je nooit zal vergeten. Dan zijn er ook nog de goedkope vluchten naar Turkije, die wat luxer zijn. Turkije staat bekend om de Turkse Riviera en al het luxe dat het met zich mee brengt.